Και πού να σφίξουν οι ζέστες, λέει ο σοφός λαός!
Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι για όλα.
Σαν τους προσκόπους και τις οδηγούς ένα πράγμα; Έτσι.
Θα γεμίσουμε την κατάψυξη με σπιτικό παγωτό και θα δροσιζόμαστε ό,τι ώρα θέλουμε.
Και μάλιστα ένα παγωτό οικονομικό, πανεύκολο και γρήγορο, ακριβώς όπως προτιμάμε πάντα να μαγειρεύουμε.
Πρόκειται για ένα παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή, οπότε πάμε να το φτιάξουμε άμεσα.
Θα χρειαστούμε 400γρ. κρέμα γάλακτος, ζωικής ή φυτικής προέλευσης, ανάλογα με τα γούστα μας ή τις τιμές της χοληστερόλης μας, ένα κουτί ζαχαρούχο γάλα, 3-4 κουταλιές κακάο σε σκόνη και 3-4 κουταλιές νουτέλα.
Θα χτυπήσουμε με το μίξερ μας καλά την κρέμα γάλακτος να φουσκώσει
και να πήξει καλά, θα προσθέσουμε το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο
κοσκινισμένο (γιατί σβολιάζει άσχημα το άτιμο) και τη νουτέλα.
Χτυπάμε καλά, να ενσωματωθούν τα υλικά.
Αυτό είναι όλο.
Θα το αδειάσουμε σε ένα δοχείο που να κλείνει αεροστεγώς και θα το
βάλουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά, για τουλάχιστον 6 ώρες.
Πριν το σερβίρουμε, θα το αφήσουμε για 5-10 λεπτά εκτός ψυγείου να μαλακώσει λίγο, έτσι;
Μην είστε λαίμαργοι!
Μπορούμε να το σερβίρουμε με σιρόπι, τρούφα σοκολάτας, μπισκότο τριμμένο, φρούτα, η λίστα είναι ατέλειωτη.
Είναι πολύ νόστιμο, με βελούδινη υφή και κυρίως, δροσερό!
ευχαριστούμε http://www.eyedoll.gr
And where to tighten the heat, says the wise people!
But we are ready for everything.
As scouts and guides a thing? Way.
Will fill the freezer with homemade ice cream and refresh yourself whatever time we want.
And even an ice cream economical, easy and fast, just like I always prefer to cook.
It is a cream that does not need ice cream maker, so let's fix it immediately.
You will need 400g. cream,
animal or plant origin, according to our tastes or values our
cholesterol, a box of condensed milk, 3-4 tablespoons cocoa powder and
3-4 tablespoons nutella.
You
hit us with mixer good cream swell and thicken well, we will add the
condensed milk, cocoa sifted (because clotting badly dishonest) and
nutella.
Beat well to incorporate the ingredients.
That is all.
Will empty a container that closes tightly and put it in the freezer to freeze well, for at least 6 hours.
Before serving, will leave for 5-10 minutes outside the refrigerator to soften a little, right?
Do not be greedy!
You can serve with syrup, sprinkles, crushed biscuit, fruit, the list is endless.
It is very tasty, with a velvety texture and above all cool!
thanks http://www.eyedoll.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου